Welkom. inloggen
rss rss rss

Verbijstering bij Hake over ‘onbegrijpelijke’ VAR-beslissing

René Hake had na de verloren wedstrijd tegen Feyenoord geen goed woord over voor de arbitrage. De trainer van Go Ahead Eagles vond dat Gernot Trauner overduidelijk hands maakte voorafgaand aan de 0-1 van de Rotterdammers. Dat er niet werd ingegrepen door de VAR noemde Hake dan ook onbegrijpel... Lengte: 313 woorden

"Als hij (scheidsrechter Erwin Blank, red.) het niet goed heeft gezien wordt hij gewoon zwaar in de steek gelaten door een aantal mensen die na negen uur blijkbaar wat moeite hebben om wakker te blijven."
"Het zijn momenten waar wij er geen tien van krijgen in een wedstrijd, het is erg zonde dat het tegen je is. Onbegrijpelijk dat het niet teruggedraaid wordt, want daarna valt de goal van Feyenoord"
"Het was opvallend dat een aantal van die halve momenten wel heel snel gefloten werden in ons voordeel. Ik had het idee dat die iets moest compenseren."
"Feyenoord heeft een goede ploeg en we zijn de strijd aangegaan, maar het is niet gelukt. Ik denk dat wij de intentie hadden om Feyenoord vroeg onder druk te zetten. De eerste helft slaagden we daar veelvuldig in, alleen wisten we dat niet om te zetten in grote kansen. Feyenoord ontsnapt ook een aantal keer door hun kwaliteit of we waren net een stap te laat. Ze konden het spel snel verplaatsen van links naar rechts, en dan zie je dat je in de problemen komt. Je moet in fases ver achteruit en dan is de dreiging ontzettend groot in onze zestien."

‘Feyenoord overweegt Giménez-vervanger’

Vandaag om 10:01 door Soccernews.nl

Feyenoord won zondag relatief eenvoudig met 5-0 van PEC Zwolle. Ayase Ueda mocht opnieuw in de basis beginnen van trainer Arne Slot en bleek net als tegen Go Ahead Eagles weer trefzeker. Toch vraagt Pierre van Hooijdonk zich af of Ueda goed genoeg is als eerste spits voor Feyenoord.Bij Studio Voetbal werd alvast vooruitgeblikt op het volgende seizoen van Feyenoord en ook de spitspositie werd ter discussie gesteld. Hoogstwaarschijnlijk gaat Giménez komende zomer vertrekken uit Rotterdam, waardoor de vraag rijst of Ueda capabel genoeg is om hem te vervangen.Van Hooijdonk uitte daarover zi...

'Miskopen maken verschil bij Feyenoord, Kroes moet lastige Ajax-knoop doorhakken'

Vandaag om 09:31 door Voetbalprimeur

Terwijl in Eindhoven het kampioenschap van PSV al volop gevierd werd, speelden Ajax en Feyenoord zich naar een overwinning tegen FC Volendam en PEC Zwolle. Vooral individuele prestaties krijgen de aandacht bij de Amsterdammers en de Rotterdammers. Artikel verder na advertentieHet Algemeen Dagblad zag Ajax zich herpakken na het 'debacle' tegen Excelsior. 'Met een 4-1 zege zette de nummer vijf van de eredivisie zelf een goede stap naar het ontlopen van de play-offs voor Europees voetbal', klinkt het. Vooral Chuba Akpom en Kenneth Taylor kunnen rekenen op complimenten. 'De Engelse supersub t...

Video Arne Slot onthult: 'Mijn zoon had nog één wens in die drie jaar bij Feyenoord'

Vandaag om 09:11 door Voetbalprimeur

Voor de zoon van Arne Slot ging zondag een wens in vervulling tijdens het Eredivisie-duel met PEC Zwolle. Hij stond tussen de harde kern van de Rotterdammers, zo onthult de Feyenoord-trainer op de persconferentie na afloop.Artikel verder na advertentie"Ik zag al video's dat hij luidkeels aan het meezingen was", lacht Slot, die zelf uitgebreid in het zonnetje werd gezet door De Kuip. "Misschien zette hij het wel iedere keer in... Maar zijn droom is uitgekomen."

Van der Vaart voorspelt Eredivisie-kampioen 2024/2025

Vandaag om 08:41 door Soccernews.nl

Rafael van der Vaart is van mening dat PSV het huidige seizoen gaat continueren in het volgende Eredivisie-seizoen. In de uitzending van Studio Voetbal voorspelt de analist zelfs dat de schaal ook volgend seizoen naar Eindhoven gaat. Ook Ibrahim Afellay verwacht dat PSV volgend seizoen sterk voor de dag zal komen en noemt aan tafel bij Studio Voetbal de uitschakeling door Borussia Dortmund in de Champions League het enige smetje op dit seizoen. “Maar grotendeels zal de selectie intact blijven. Waar ze echt versterking kunnen gebruiken is centraal achterin. Ze hebben een snelle, sterke ce...

Video Slot wil gebaar Feyenoord-fans allesbehalve downgraden: 'Écht heel bijzonder'

Vandaag om 07:41 door Voetbalprimeur

Arne Slot genoot van het gebaar dat de Feyenoord-fans in de slotfase van het duel met PEC Zwolle maakten. De Rotterdammers stonden al op een ruime voorsprong en dat bood ruimte voor een eerbetoon aan de trainer. Slot wil dat moment allesbehalve downgraden. Artikel verder na advertentie"Dat zou niet recht doen aan het gevoel wat ik erbij had", aldus Slot. "Het was héél bijzonder om mee te maken."